В Словакия се разигра трагедия, която предизвика истински шок сред

...
 
В Словакия се разигра трагедия, която предизвика истински шок сред
Коментари Харесай

Ужас в Словакия! Атентан покоси премиера на страната (Подробности)

 

В Словакия се разигра покруса, която провокира същински потрес измежду обществото. Премиерът Робърт Фицо, който беше на публично посещаване в град Хандлова, беше убит от 71-годишен мъж. Инцидентът стана до момента в който Фицо е напускал локалният дом на културата, с цел да се поздрави с някои свои последователи. Нападението провокира същински ужас, а лекарите предизвестяват, че идващите часове ще са решаващи.

Фицо се радва на необятна социална поддръжка, по тази причина и опитът за ликвидиране против него провокира подозрение и възмущение. Мнозина се чудят по каква причина министър председателят е бил атакуван от някогашните си поддръжници. В същото време се ширят разнообразни версии за опита да бъде погубен - от политически атентат до нахлуване от психологично невменяем човек.

Премиерът е убит в корема, в главата, а също по този начин има и рани в едната ръка. Чути са минимум 4 изстрела, преди гардовете му да се намесят и да го изведат към колата. " Точно се ръкувах с него, когато някой извика " Робо, ела тук ". Последваха изстрели и той се преви и падна. Гардовете му незабавно го наобиколиха и го водиха ", разкрива  свидетел, който е приказвал с премиера точно в този миг.

Мотивите на стрелеца занапред ще се обясняват, само че актът получи необятно публично неодобрение и провокира реакция даже от президента на страната. Въпреки че тя е съперник на Фицо, изрично дефинира актът като терористична демонстрация, която грубо осъжда и порицава.

Подробностите занапред ще се обясняват. А народът на Словакия ще се моли за спасението на премиера.

 
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР